%

Cable kit 12 W/m. 177,0 m. uden termostat (14,25 - 24,40 m². 2140W)

Varenummer: 37292140

Lagerstatus: På lager

Pris: 4.283,00 DKK

Tilbud 3.550,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* En behovsberegning afdækker de varer, du skal bruge. For at lave en nøjagtig beregning udføres en komplet læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varer.

Beskrivelse
Detaljer

Hurtig opvarmning

Ved etablering af traditionelle varmesystemer skal du have et ret præcist mål på det rum, hvori gulvvarmen skal installeres. Med heat-com Cable kit behøver du kun at kende det omtrentlige mål - indenfor ca. 1 m². Du skal blot lægge varmekablet som beskrevet i det medfølgende skema.

Når gulvvarmen er installeret, sker opvarmningen meget hurtigere end ved vandbårne systemer. Effekten af varme - målt i Watt pr. m² - er afhængig af den afstand, som varmekablerne lægges med (c-c). Jo større effekt pr. m², desto kortere vil reaktionstiden være på at varme gulvet op.

Mere info
Detaljer


Præcis styring giver lavt forbrug ,

Temperaturen styres af termostaten, og den præcise kontrol sikrer dig en optimal og økonomisk drift af gulvvarmen. ,heat-control 10 har en rum- og gulvføler, som konstant overvåger temperaturen i gulv og rum.

Termostaten giver dig mulighed for at fastlægge et ugentligt temperaturforløb - med 4 programmer for hverdagene samt 2 programmer for weekenden. Derudover kan du fastlægge en maksimum- og en minimum-temperatur. Det totale varmeforbrug er derved konstant overvåget og optimeret. ,

Find den rigtige størrelse til dit rum.

Husk, at jo større effekt, jo hurtigere kan du varme dit rum op. Vi anbefaler altid at have størst mulig effekt for hurtigst mulig reaktionstid - og maksimal tilfredshed med systemet. , ,

Tilbehør