Cable kit 12 W/m. 39,0 m. med HC10 termostat (3,25 - 4,90 m². 490W)

Varenummer: 38100490

Lagerstatus: På lager

1.650,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* Hvis du henvender dig, kan vi hjælpe med at lave en beregning, der afdækker de varer, du skal bruge. Resultatet er ofte, at vi står tilbage med en komplet vejledende læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varerne.

Beskrivelse
Detaljer

Cable kit

Fleksibel gulvvarme med varmekabel

Husk Relaterede produkter se længere nede på siden.

Mere info
Detaljer

HEATCOM Cable kit er uden tvivl den mest fleksible løsning på markedet. Systemet er langt nemmere, hurtigere og billigere at installere end traditionelle varmesystemer. Enhver kan montere heat-com Cable kit under alle gulvtyper, f.eks. fliser – træ – parket – vinyl og granitgulve.

Vores varmekabler leveres i 2 versioner:

 • Cable kit DeLuxe (med heat-control 10)
 • Cable kit Basic (med heat-control 50)

  Pakken indholder:

  Dobbelt klæbende tape.
  Følerrør.
  Termostat med føler
  Kabel på paprulle.
  Vejledning
  Garatibevis.

  Kabel tykkelse:

  3mm.

  Anvendelse mulighed:

  Kan monteres direkte på eksisterende gulv.

Individuel varmekomfort

Med Cable kit vælger du selv, hvor varmen skal være – og hvor kraftig, den skal være forskellige steder på gulvet. Du kan fx øge varmen omkring toilettet og håndvasken eller i brusekabinen, mens resten af gulvet er normalt opvarmet. Ingen andre systemer giver så gode og nemme muligheder for individuel tilpasning af varmekomforten i de enkelte rum. Du skal blot følge installationsvejledningen, og husk, at tilslutningen til strømforsyningen SKAL foretages af en autoriseret el-installatør.

Hurtig opvarmning

Ved etablering af traditionelle varmesystemer skal du have et ret præcist mål på det rum, hvori gulvvarmen skal installeres. Med heat-com Cable kit behøver du kun at kende det omtrentlige mål - indenfor ca. 1 m². Du skal blot lægge varmekablet som beskrevet i det medfølgende skema.

Når gulvvarmen er installeret, sker opvarmningen meget hurtigere end ved vandbårne systemer. Effekten af varme - målt i Watt pr. m² - er afhængig af den afstand, som varmekablerne lægges med (c-c). Jo større effekt pr. m², desto kortere vil reaktionstiden være på at varme gulvet op.


Præcis styring giver lavt forbrug

Temperaturen styres af termostaten, og den præcise kontrol sikrer dig en optimal og økonomisk drift af gulvvarmen. heat-control 10 har en rum- og gulvføler, som konstant overvåger temperaturen i gulv og rum.

Termostaten giver dig mulighed for at fastlægge et ugentligt temperaturforløb - med 4 programmer for hverdagene samt 2 programmer for weekenden. Derudover kan du fastlægge en maksimum- og en minimum-temperatur. Det totale varmeforbrug er derved konstant overvåget og optimeret.

Find den rigtige størrelse til dit rum.

Husk, at jo større effekt, jo hurtigere kan du varme dit rum op. Vi anbefaler altid at have størst mulig effekt for hurtigst mulig reaktionstid - og maksimal tilfredshed med systemet.

Tilbehør