%

Cable kit 12 W/m. 47,0 m. uden termostat (3,85 - 5,80 m². 580W)

Varenummer: 37290580

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.300,00 DKK

Tilbud 1.060,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* Hvis du henvender dig, kan vi hjælpe med at lave en beregning, der afdækker de varer, du skal bruge. Resultatet er ofte, at vi står tilbage med en komplet vejledende læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varerne.

Beskrivelse
Detaljer

Cable kit

Fleksibel gulvvarme med varmekabel

 ,HEATCOM Cable kit er uden tvivl den mest fleksible løsning på markedet. Systemet er langt nemmere, hurtigere og billigere at installere end traditionelle varmesystemer. Enhver kan montere heat-com Cable kit under alle gulvtyper, f.eks. fliser – træ – parket – vinyl og granitgulve.

Mere info
Detaljer

Vores ,varmekabler leveres i 2 versioner:

  • Cable kit DeLuxe (med heat-control 10)
  • Cable kit Basic (med heat-control 50)

Individuel varmekomfort

Med Cable kit vælger du selv, hvor varmen skal være – og hvor kraftig, den skal være forskellige steder på gulvet. Du kan fx øge varmen omkring toilettet og håndvasken eller i brusekabinen, mens resten af gulvet er normalt opvarmet. Ingen andre systemer giver så gode og nemme muligheder for ,individuel tilpasning af varmekomforten i de enkelte rum. Du skal blot følge installationsvejledningen, og husk, at tilslutningen til strømforsyningen SKAL foretages af en autoriseret el-installatør.

Tilbehør