PowerCube

Byd velkommen til PowerCube, en lille revolution inden for forlængerledninger. Nu er det slut med at se på de gammeldags, grå og kedelige stikdåser, kabelruller eller forlængerled. PowerCuben er et anderledes og smart design, der har vendt konceptet på hovedet og udfordrer designet, samtidig med at det giver dig mulighed for at opsætte strømudtag, hvor du har behov for det.

En PowerCube kommer med et lille fod eller base, der består af et beslag påhæftet dobbeltklæbende tape. Når beslaget er monteret, er det let at klikke strømudtaget fast. Derefter er muligt at dreje PowerCuben 360 grader for lettere adgang til stik, som du iøvrigt kan enhåndsbetjene.

Produktet findes både med og uden jord. Der er i stikdåserne ikke kun plads til de almindelige danske strømstik, men også de internationale schuko-stik, der typisk er monteret på el-kedler og kaffemaskiner. Selvfølgelig skal det også nævnes, at der i mange af modellerne er rigeligt med USB stik. Sidstnævnte gør PowerCuben meget populær centrale steder, hvor man hurtigt skal have strøm på telefonen. Det kunne være en skranke i receptionen eller på køkkenbordet i husets køkken.

PowerCuben er en smart og lækker løsning, når man skal have strømstik fordelt. Se videoerne eller prøv produktet hos mange af forhandlerne i Danmark. Her hos os kan du købe PowerCubes til gode priser. Du kender produktet. Bestil i dag inden kl. 12.00 og få leveret i morgen.

40 vare(r)

pr. side

40 vare(r)

pr. side