Elgulvvarme Kabel Kit

El-gulvvarme cablekit header

Et universal varmekabel på kun 3mm - Gulvvarme gør det selv
Dette kabel er velegnet på betongulv, hvor en alm. el gulvvarme måtte ikke er til at rulle ud. Det fastgøres nemt med det dobbelt klæbende tape på gulvet, derefter bruges flyde spartel eller der laves et afretningslag / klaplag med beton.

Det findes 2 typer Heatcom elgulvvarme kabel kit. En Basic serie med HC50 termostat, som passer i LK fuga serien, og Deluxe serien, som er med HC10 termostat (digital), som kan føle temperatur i luft og gulv samtidigt.

Vælger du HC10 termostaten, så husk underlag, indmuringsdåse eller forfradåsen.

Forskellen på Basic og Deluxe er termostaten. Basic er en enkel termostat med gulv-føler, derimod er Deluxe en termostat, der kan indstilles til natsænkning, føle på luft- og gulv temperaturen, samt i LCD-displayet følge og overvåge max. og min. temperatur. Når man skal regne ud hvilken størrelse man skal bruge, så bør man ikke komme under 135watt på betongulv.

Ved lægning af gulvvarme kabel / måtte er det MEGET vigtigt man overholder afhærdningstiden på beton produktet som kablet / måtten lægges i. Læs på produktet hvor lang hærdningstiden er, tænd ikke for kablet eller måtte i denne periode. Lav disse 3 målinger på kablet / måtten: Mål ohm værdien... ved modtagelsen, efter lægning, og efter støbning. Ring ind, så vi er sikre på, at I får det helt rigtige produkt.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side