Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Er elgulvvarme dyrt?

Se tegninger og beskrivelser om hvordan man laver gulvvarme med Heatcoms måtter eller kabler.

Er elgulvvarme dyrt?

Både ja og nej.

Hvis man skal svare på jaet først, så vil det altid være dyrt, hvis gulvet er dårligt isoleret, men alle typer gulvvarme vil være dyre, hvis der mangler isolering.

Har man et dårligt isoleret gulv, er det vigtigt, at man bruger en 150 watt pr. m² og dækker over 85% af gulvet med sin varmemåtte.

En anden mulighed er at bruge et kabel kit. Her har man muligheden for at lægge kablerne tættere sammen og derved få en kraftigere varmeafgivelse fra sit varmekabel. Det giver ikke varme gulve, men det gør, at man kan holde en konstant varme i rummet i de kolde tider.

Er elgulvvarme så dyrere, hvis huset er godt isoleret?

Man får altid at vide, at gulvvarme med el er dyrt, men er huset rigtig godt isoleret, kan man for ca. 12000 om året opvarme et hus på 120m² – og det er uden brug af andre varmekilder.

Fordelen ved elgulvvarme er, at det kan installeres lige under fliser eller trægulvet, dvs. man skal ikke varme en masse beton op, før man kommer op i rummet. Det er fordelene ved el kontra vandbåren gulvvarme, som bliver fastgjort på rivnettet  7-10 cm nede i betonen og skal bruge mange kwt. om året for bare at holde betonen varm.

Her er tegninger og beskrivelser af, hvordan man monterer elgulvvarme med Heatcoms varmemåtter eller varmekabler.


Læg den type måtte/kabel, som er bedst til projektet, og hæld flydespartel hen over alle kablerne, så de er dækket. Nu er du klar til at lave det færdige gulv i træ , vinyl eller et gulvtæppe.
Færdiggør pladegulvet. Smør menbranen/primer ud, hæld flydespartel ud over primeren. Læg måtte/kablet. Start pålægningen af fliserne.
Færdiggør betongulvet. Smør derefter primer på, læg måtte/kabel ud, hæld spartelmassen ud og varmekabel/måtten. Smør vådrumssikringen ud, påbegynd arbejdet med fliseklæb og læg fliserne.
Elgulvvarme oven på Gl. flisegulv. Smør primer over det gamle flisegulv. Læg varmekabel/måtten ud. Start arbejdet med fliseklæb og læg fliserne ud