Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Er el gulvvarme dyrt?

Se tegninger og beskrivelser om hvordan man laver el gulvvarme med Heatcom måtter eller kabler.

Er el gulvvarme dyrt?

Både ja og nej.

Hvis man skal svare på jaet først, så vil el gulvvarme altid være dyrt hvis gulvet er dårligt isoleret, men alle typer gulvvarme vil være dyre hvis der mangler isolering.

Har man et dårligt isoleret gulv og vil have el gulvvarme, så er det vigtigt at man bruger en 150watt pr.m² og man skal dække over 85% af gulvet med sin el gulvvarme måtte.

En anden mulighed for at lave bedre el gulvvarme på dårligt isoleret gulv. Er man kan bruge et kabel kit, her har man muligheden, for at ligge kablerne tættere sammen, og derved få en kraftigere varme afgivelse fra sit varmekabel, dette giver ikke varme gulv, men det gør at man kan holde en konstant varme i rummet i de kolde tider.

Er el gulvvarme så dyrere hvis huset er godt isoleret.

Man får altid at vide at el gulvvarme er dyrt, men er huset rigtig godt isoleret, kan man for ca. 12000 om året opvarme et hus på 120m² og det er selv uden brug af andre varmekilder.

Fordelen ved el gulvvarme er at det kan installeres lige under fliser eller trægulvet, dvs. man skal ikke varme en masse beton op før man kommer op i rummet, dette er fordelende ved el gulvvarme, kontra vandbårende gulvvarme som bliver fastgjort på rivnettet  7-10 cm nede i betonen, og skal bruge mange kwt. om året for bare at holde betonen varm.

Her er tegninger og beskrivelser om hvordan man laver el gulvvarme med Heatcom  måtter eller kabler.


Læg den type el gulvvarme måtte/kabel, som er bedst til projektet, og hæld flydespartel hen over alle varmekablerne, så de er dækket. Nu er man klar til at lave det færdige gulv i træ , vinyl eller et gulvtæppe.
Færdiggør pladegulvet. Smør menbranen/primer ud, hæld flydespartel ud over primeren. Læg el gulvvarme måtte/kablet. Start pålægningen af fliserne.
Færdiggør betongulvet. Smør derefter primer på, læg el gulvvarme måtte/kabel ud, hæld spartlen massen ud og varmekabel/måtten. Smør vådrumssikringen ud, påbegynd arbejdet med fliseklæb og læg fliserne.
El gulvvarme oven på Gl. flisegulv. Smør primer over det gamle flisegulv. Læg varmekabel/måtten ud. Start arbejdet med fliseklæb og læg fliserne ud