Frostsikringskabel

Frost Safe er incl. termostat og stikprop, lige klar til brug. Varmekabel plug-in er for montering indvendig eller udvendig i vandrør, et varmekabel på 11W pr. m. Undgå at vandrøret frostsprænger, monter et frostsikringskabel NU. Vi gør opmærksom på at man skal gå en størrelse op i rørskålen, når man har monteret et varmekabel.

Monter en frostsikringskabel på vandrøret, Heatcom´s frostsikringkabler (Frost Save) er med termostat og stikprop. Ved montage på plastrør, skal plastrøret monteres med alu tape, det er for at fordele varme bedre fra vores frostsikringskabler. Dæk plastrøret og frostsikringskabel ind i en isolerende rørskål. Den bedste løsning er, at frostsikringskablet kan nå frem og tilbage på vandrøret på undersiden - det er dog ikke nødvendigt.

Men - der skal værer frostsikringskabel på hele undersiden af røret. Frostsikringskablet (Frost Save) starter når temperaturen er omkring ca. +3 grader. Vores frostsikringskabler (Frost Save) er incl. termostat ( læs brugsvejledningen, så termostaten vendes rigtigt). Find alle frostsikringskabler, rul ned på siden, så kommer der.Frostsikringskabel med termostat. Selvregulerende varmekabel.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side