Gulvvarmemåtte 100 W/m² - 1,5 m² (0,5 x 3,0 m)

Varenummer: 32101550

Lagerstatus: På lager

630,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* En behovsberegning afdækker de varer, du skal bruge. For at lave en nøjagtig beregning udføres en komplet læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varer.

Beskrivelse
Detaljer

El gulvvarmemåtter fra Heat-Com

HEATCOM gulvvarme-systemer holder hele husets levetid

Derfor giver vi også 15 års garanti

Mere info
Detaljer

En el gulvvarme måtte på 100W/pr m²


Før man skal igang med at lægge el gulvvarme er det vigtigt at vide, hvor godt gulvet er isoleret. Ved man ikke med sikkerhed om gulvet er i top ift. isoleringen, vil vi hos dansk-elgulvvarme anbefale en kraftigere el gulvvarme måtte ( 150w pr/m² ).

Grunden til at man bør vælge en kraftigere el gulvvarme måtte er, hurtigere opvarmning. Den kan holde temperaturen i den helt kolde perioder.

Skal man vælge 100W eller 150W ? Hvilken er billigst i brug? Svaret er; det koster det samme, forskellen er tiden i opvarmning.

Når man skal rulle denne type måtte ud, og kommer til endevæggen i den anden ende, klipper man forsigtigt den gule plast måtte over med en saks ( klip aldrig i el varme kablet ), vend herefter rullen rundt og rul tilbage igen, til rullen er færdig.

Denne el gulvvarme måtte er 0,5 x 3,0m 1,5m² - 150 watt.

Vælg en af vores termostater,et godt forslag kunne være en Heat-control 50 termostat, som passer sammen med det almindelige fuga system vi har her i Danmark

Tilbehør