Gulvvarmemåtte 100 W/m² - 1,5 m² (0,5 x 3,0 m)

Varenummer: 32101550

Lagerstatus: På lager

630,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* Hvis du henvender dig, kan vi hjælpe med at lave en beregning, der afdækker de varer, du skal bruge. Resultatet er ofte, at vi står tilbage med en komplet vejledende læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varerne.

Beskrivelse
Detaljer

El gulvvarmemåtter fra Heat-Com

HEATCOM gulvvarme-systemer holder hele husets levetid

Derfor giver vi også 15 års garanti

Mere info
Detaljer

En el gulvvarme måtte på 100W/pr m²


Før man skal igang med at lægge el gulvvarme er det vigtigt at vide, hvor godt gulvet er isoleret. Ved man ikke med sikkerhed om gulvet er i top ift. isoleringen, vil vi hos dansk-elgulvvarme anbefale en kraftigere el gulvvarme måtte ( 150w pr/m² ).

Grunden til at man bør vælge en kraftigere el gulvvarme måtte er, hurtigere opvarmning. Den kan holde temperaturen i den helt kolde perioder.

Skal man vælge 100W eller 150W ? Hvilken er billigst i brug? Svaret er; det koster det samme, forskellen er tiden i opvarmning.

Når man skal rulle denne type måtte ud, og kommer til endevæggen i den anden ende, klipper man forsigtigt den gule plast måtte over med en saks ( klip aldrig i el varme kablet ), vend herefter rullen rundt og rul tilbage igen, til rullen er færdig.

Denne el gulvvarme måtte er 0,5 x 3,0m 1,5m² - 150 watt.

Vælg en af vores termostater,et godt forslag kunne være en Heat-control 50 termostat, som passer sammen med det almindelige fuga system vi har her i Danmark

Tilbehør