Gulvvarmemåtte 100 W/m² - 5.8 m² (0.5 x 11.60 m)

Varenummer: 32100650

Lagerstatus: På lager

1.965,00 DKK

Bestil inden kl. 10:00 og modtag varen dagen efter.

Alle produkter er produceret hos Heatcom i Middelfart

Fragtfri forsendelse ved køb over DKK 500,-

Send dine tegninger og få lavet behovsberegning. *

* En behovsberegning afdækker de varer, du skal bruge. For at lave en nøjagtig beregning udføres en komplet læggevejledning. Sidstnævnte udleveres med købet af varer.

Beskrivelse
Detaljer
Billig el gulvvarme

HEATCOM el gulvvarme produkt se alle produkterne her på siden. Hvis underlaget er stabilt, så det ikke gir sig, når man går på det færdige gulv, er det i orden at lægge gulvvarme måtter under klinkerne. Når underlaget er stabilt, revner fuger og klinker ikke.

Den bedste løsning er, at overhælde gulvarme måtten med flydespartel, og så lægge klinkerne i fliseklæb oven på den tørre flydespartel. Det er også i orden at ligge gulvvarme måtten direkte i flisespartel, men så skal man gøre en ekstra indsats for at få kablerne helt dækket.
Mere info
Detaljer
Temperaturen på gulvet med gulvvarmen overstiger typisk ikke 23 - 25 grader, og vil ved normalt brug være en 21 - 23 grader på overfladen. Brug altid en termostat til at styre dit el gulvvarme med, man kan ødelægge alle typer gulve hvis man sætter strøm direkte til sit varmekabel, da de nemt kan komme op på 40 - 50 grader.
Tilbehør