Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Danske gulvvarmeprodukter

Produceret i Middelfart af Heatcom A/S

25 års garanti

Få op til 25 års garanti

Dag-til-dag produktion

Kun på bestillinger inden kl. 10.00

Fri fragt over 500,-

Opnå gratis fragt ved køb for over 500,-

Elgulvvarme fra Heatcom

Elgulvvarme til mindre renoveringsprojekter

Vidste du godt at elgulvvarme er en af det mest effektive varmekilder til dit hus? Vi har mange forskellige løsninger til elgulvvarme, heriblandt varmekabler og varmemåtter, som kan installeres under stort set alle gulvtyper. Hvis du er ved eller skal til at renovere derhjemme, uanset om det er på badeværelset, i stuen, i køkkenet eller i bryggerset, så har vi helt sikkert den rigtige elgulvvarme-løsning til dig.

Hvis du f.eks. skal renovere et gulv, hvor belægningen skal være fliser eller klinker, så er Heatcoms 3 mm gulvvarmemåtter den rette elgulvvarme-løsning for dig. Heatcoms 3 mm måtter monteres ved at placere måtten på det ønskede areal, hvor elgulvvarmen skal etableres og så rulle den ud, cut’n’turn og rulle måtten tilbage igen. Det vil sige, at du skal klippe i nettet i måtten, så varmekablet er fri for net og så dreje nettet i den ønskede retning, indtil du har dækket hele det ønskede areal. Der må dog ikke klippes i kabler – heller ikke for at afkorte måtten.

Du kan dog også med fordel benytte Heatcoms kabelkit med et løst 3 mm kabel, hvis du ønsker nemt og hurtigt at etablere elgulvvarme i et eller flere rum. Vores kabelkit giver en større fleksibilitet end gulvvarmemåtten, idet du her selv kan dimensionere, hvor kablet skal lægges. Det gør du ved at finde den ønskede længde ud fra det ønskede W/m2. Du tager blot længden og dividerer med antallet af m2 af rummet, hvor du ønsker at etablere elgulvvarme. Hvis du f.eks. ønsker at etablere elgulvvarme på et 8 m2 stort badeværelset med 150 W/m2, som foretrækkes til badeværelser, finder du den ønskede længde således: Du ganger den ønskede længe med antal W/m2, hvilket i dette tilfælde giver 1200 W. Du skal så blot finde den længde, hvor den totale W ligger tættest på 1200 W. Det er kablet, der 99 m langt og har en total effekt på 1190. Herefter skal finde afstanden, som kablerne skal lægges fra hinanden (også kaldet kablets C-C afstand). Det kan du gøre ved at tage antallet af m2 og dividere med den total effekt. I ovenstående eksempel skal du dividere 8 med 1190, og det giver en C-C afstand på 8 cm.

Elgulvvarme til gennemgående renoveringsprojekter

Hvis du i stedet skal foretage en gennemgående renovering, hvor du skal banke hele gulvet op, så er Heatcoms 6 mm kabel den rette elgulvvarme-løsning for dig. Varmekablet installeres på samme måde som traditionelt vandbåren gulvvarme ved at montere det på rivnet med løstsiddende strips.

Hvis du i stedet ønsker en støbefri montering af elgulvvarme, er Heatcoms AluMat eller Ebecos gulvvarmefolie en god løsning. Når AluMat skal monteres, skal du lægge en 3 eller 6 mm reflektorplade under alumatten, så den kan reflektere varmen og samtidig har mulighed for at ”synke” ned i pladerne, så du ikke direkte træder på kablerne i måtten. Ebecos elgulvvarmefolie lægges typisk under gulvtæppe, og det kan installeres stort set over alt, også i din campingvogn eller båd. Du skal dog huske på at tilkøbe transformer og klips til elgulvvarmefolien for korrekt montering og installation.

Hvis du har spørgsmål om elgulvvarme eller vores forskellige løsninger, er du altid velkommen til at skrive en mail til salg@dansk-elgulvvarme.dk.