Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK


Filtrer på pris

Viser alle 11 resultater

Danske gulvvarmeprodukter

Produceret i Middelfart af Heatcom A/S

25 års garanti

Få op til 25 års garanti

Dag-til-dag produktion

Kun på bestillinger inden kl. 10.00

Fri fragt over 500,-

Opnå gratis fragt ved køb for over 500,-

Termostater i høj kvalitet

Vi har et udvalg, der rækker helt fra Wi-Fi fjernstyring med app til et analogt termostat med en drejeskive, men fælles for dem alle sammen er, at de har kontaktsæt, som kan belastes med 16 Amp.

HC90 er en digital el gulvvarme termostat med Wi-Fi, som kan forbindes til Heatcom appen. Denne termostat har rigtig mange brugbare funktioner, som fjernstyring, tidshændelsesprogram, overvågning af effektforbrug, temperaturbegrænser, åben vindue-funktion, feriefunktion, adaptiv funktion og frostsikring, som specielt er godt at have i et sommerhus for at undgå frostskader på rør inde i huset. Netop til sommerhuse egner denne termostat sig godt til. Elgulvvarmeanlægget kan med denne termostat tændes, inden du kører hjemmefra, så der er lunt og varmt, når du ankommer. Termostaten egner sig også særdeles godt i en lejlighed eller i et hus, idet den har mange funktioner, der effektiviserer elforbruget i dagligdagen. Der medfølger en 10 kΩ gulvføler.

HC71 er en digital el gulvvarme termostat med mange af de samme funktioner som HC90, dog uden Wi-Fi og fjernstyring gennem en app. Den er nem at programmere, og energioptimering er her sat i højsædet. Den har bl.a. også temperaturstyring, digitalt display og frostsikringsprogram. Der medfølger en 10 kΩ gulvføler.

HC10B er en nem programmerbar el gulvvarme termostat med digitalt display. Termostaten har temperaturbegrænser og ellers lige det, du behøver for en nem betjening af dit gulvvarmesystem. Der medfølger en 10 kΩ gulvføler.

HC30-15 er en simpel løsning til et simpelt behov. Her får du en analog el gulvvarme termostat med en drejeskive, som er nem at betjene. Termostaten har også temperaturbegrænser. Der medfølger en 10 kΩ gulvføler.

Alle de overnævnte termostater har mulighed for at køre på rumtemperatur, gulvtemperatur eller en kombination af de 2. Der medfølger ikke forfradåser til termostaten, men de kan bestilles separat som enten indbygning i mursten, i letvæg eller til montering på væg.

Hvis du har spørgsmål til vores el gulvvarme termostater, er du velkommen til at skrive til os på salg@dansk-elgulvvarme.dk.