Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Danske gulvvarmeprodukter

Produceret i Middelfart af Heatcom A/S

25 års garanti

Få op til 25 års garanti

Dag-til-dag produktion

Kun på bestillinger inden kl. 10.00

Fri fragt over 500,-

Opnå gratis fragt ved køb for over 500,-

Frostsikring fra Heatcom

Til frostsikring har vi et stort udvalg af forskellige produkter. Frostsafe, frostsikringskabler med indbygget termostat, er til brug udvendigt på f.eks. vandrør, udendørs haner eller andre udendørs vandinstallationer. Det sikrer, at du ikke får frostskade i løbet af vinteren. Grundet den indbyggede termostat er den også energieffektiv, da termostaten kun aktiverer varmekablet, når det bliver under 3 grader. Den fås i mange længder, så det kan tilpasses dine specifikke behov til frostsikring.

Heatcoms frostsikringskabler, Frostsafe, er med termostat og stikprop og kan nemt monteres på vandrøret. Ved montage på plastrør skal plastrøret monteres med alu tape. Det er for at fordele varmen fra frostsikringskablet bedre. Plastrøret og frostsikringskabel skal også dækkes ind i en isolerende rørskål. Den bedste løsning er, at frostsikringskablet kan nå frem og tilbage på vandrøret på undersiden. Det er dog ikke nødvendigt.

Der er også andre muligheder for udvælgelse af den korrekte frostsikringsløsning til dig. Med brug af PlugIn frostsikringskablet er der også mulighed for at installere frostsikring indvendigt af rør. Her fører man kablet igennem en nippel og så ind i vandrøret. PlugIn frostsikringskablet har også den mulighed at kunne installeres udvendigt på rør. Det anbefales dog at købe Frostsafe til denne løsning, da der er en besparelse at hente.

Vores sortiment til frostsikring strækker sig længere end bare frostsikringskabler. Vi har også et udvalg af mobile vintervarmemåtter og varmesvøb, som kan bruges til frostsikring af bl.a. campingvogne eller skurvogne.

De mobile vintermåtter kommer med DK stik og er velegnet til at tø eller holde større overflader fri for is og sne. Varmesvøbene er beregnet til at omkranse fritlæggende rør. Dette kunne være vandrør, kloakrør eller rør til spildevand, til f.eks. skurvogne eller campingvogne. Begge udgaver findes i light og premium udgaver, og de er begge produceret i meget høj kvalitet. Der er henholdsvis 3 og 5 års garanti på vores mobile vintervarmemåtter og varmesvøb.

Hvis du har spørgsmål til, hvilken løsning af frostsikring, der passer bedst til dine behov, kan du altid skrive en mail til salg@dansk-elgulvvarme.dk.