Filtrering
Diameter (mm)
Volt (V)
Watt (W)
Effekt (W/m)
Længde (m)
Areal (m²)
Areal-effekt (W/m²)
Anvendelighed

Varmekabel

Et universalt varmekabel, som også kan bruges til frostsikring af ramper og indkørsel. Dette varmekabel er 6,0 mm og kan kaldes et universal varmekabel. Man kan bruge dette varmekabel i betongulv. Det fastgøres på riv-net med strips, i en afstand af ca. 6-15 cm mellem kablerne.

Vores 3,0 millimeter varmekabel er egnet til at lægge oven på et færdigstøbt gulv, hvorefter man overhælder med flydespartel og afslutter med eksempelvis fliser eller klinker. 3 millimeter kabler kan også lægges i fliseklæbet.

Udregning af afstanden mellem kabler på f.eks. rivnet m² / m kabel = afstand mellem kablerne c/c = centrum til centrum på kablerne. Et eks. Rum på 4,5m². 4,5m² / kabel på 600W -33m = 0,136m afstand (dette er til centrum på begge varmekabler). 0,136m er = 13,6cm.

Det kan også bruges til trægulv, hvis gulvet er lagt på spær eller lægter. Her kan man evt. bruge det gode gammeldags hønsenet, som fastgøres på spær/lægter lige under det nye trægulv. Lav en korrekt udregning ( afstand mellem kabler ) og herefter fastgøres det på hønsenettet ligesom på rivnettet.

Et andet område, hvor dette varmekabel kan bruges, er ved aflæsningsramper / tilkørelser som frossikringskabel. Ved lægning af gulvvarme kabel / måtte er det MEGET vigtigt man overholder afhærdningstiden på beton produktet som kablet / måtten lægges i. Læs på produktet hvor lang hærdningstiden er, tænd ikke for kablet eller måtte i denne periode. Lav disse 3 målinger på kablet / måtten: Mål ohm værdien... ved modtagelsen, efter lægning, og efter støbning. Få lavet den korrekte udregning. Kontakt os pr. e-mail: salg@dansk-elgulvvarme.dk

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side