Varmekabel

Et universalt varmekabel, som også kan bruges til frostsikring af ramper og indkørsel. Dette varmekabel er 5,5mm og kan kaldes et universal varmekabel. Man kan bruge dette varmekabel i betongulv. Det fastgøres på riv-net med strips, i en afstand af ca. 6-15 cm mellem kablerne.

Udregning af afstanden mellem kabler på f.eks. rivnet m² / m kabel = afstand mellem kablerne c/c = centrum til centrum på kablerne. Et eks. Rum på 4,5m². 4,5m² / kabel på 600W -33m = 0,136m afstand (dette er til centrum på begge varmekabler). 0,136m er = 13,6cm.

Det kan også bruges til trægulv, hvis gulvet er lagt på spær eller lægter. Her kan man evt. bruge det gode gammeldags hønsenet, som fastgøres på spær/lægter lige under det nye trægulv. Lav en korrekt udregning ( afstand mellem kabler ) og herefter fastgøres det på hønsenettet ligesom på rivnettet.

Et andet område, hvor dette varmekabel kan bruges, er ved aflæsningsramper / tilkørelser som frossikringskabel. Ved lægning af gulvvarme kabel / måtte er det MEGET vigtigt man overholder afhærdningstiden på beton produktet som kablet / måtten lægges i. Læs på produktet hvor lang hærdningstiden er, tænd ikke for kablet eller måtte i denne periode. Lav disse 3 målinger på kablet / måtten: Mål ohm værdien... ved modtagelsen, efter lægning, og efter støbning. Få lavet den korrekte udregning. Kontakt os pr. e-mail: salg@dansk-elgulvvarme.dk

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side