Menu Søg Produkter Kurv

Priser på siden er inkl. moms - læs mere

Dansk elgulvvarme Kurv

Din indkøbskurv

Luk Dansk elgulvvarme luk

Subtotal

0 produkt

0 DKK

Om parket el gulvvarme

Heatcom har et bredt sortiment af varmekabler og varmemåtter produceret i markedets højeste kvalitet.

Genvej til el gulvvarme

AluMat gulvvarmemåtte er til alle gulve af træ, laminat og parket.

Alene tykkelsen på kun to millimeter gør denne gulvvarmemåtte helt speciel.
Fylder mindst og er nemmest at lægge.


Dertil kommer, at det for trægulve er den første glas-fiber-armerede folie, som også har indbygget jordforbindelse. Man skal derfor ikke være meget af en handymand for selv at lægge denne løsning med gulvvarme i huset, når blot man husker at lade elinstallatøren få det sidste ord.

AluMat måtten indgår i det totale gulvvarmesystem fra Heatcom i Middelfart. Måtten består af 2-lags aluminiumsfolie på glasfibervæv, som ligger fuldstændig plant, når den er rullet ud.

Måtten må ikke afkortes men kan klippes og vendes, så den passer til rummet, hvorefter banerne fastgøres til hinanden med stykker af aluminiumstape, der medfølger.

Varmefordelingen er perfekt, og man behøver ikke at have mere end tre grader højere temperatur i gulvet end den, man ønsker i rummet.

Se PDF fil.  Parket gulvvarme


En termostat med gulvføler styrer temperaturen til det ønskede. Og selvom der her er tale om elvarme, koster det ikke en herregård at opretholde et behageligt indeklima.

For eksempel koster det årligt ca. 900-1000 kroner at holde et 10 m2 stort gulv lunt.

10 års garanti.

Heatcom har et bredt sortiment af varmekabler og varmemåtter produceret i markedets højeste kvalitet. Der ydes i 10 års garanti på AluMat, og de leveres i 14 forskellige standardlængder, som passer fra 1-10 kvadratmeter. 

Ved arealer på mere end 10 kvadratmeter, lægges der blot én eller flere AluMat ud så ca. 90 % af arealet dækkes. Alle Heatcom’s produkter fås med tilhørende installationsvejledning.

AluMat og tilbehør fås bl.a. hos 52 Garant-butikker over hele landet eller hos Dansk-Elgulvvarme.dk. Alternativt så tag en snak med din lokale el-installatør. Nærmere oplysninger på www.heatcom.dk og tlf. 63 41 77 77.